5 luetuinta postausta vuonna 2021

Ihanaa uutta vuotta 2022! Kuten aiempinakin vuosina tapana on ollut, myös tänä vuonna palaan muistelemaan kulunutta vuotta ja viittä suosituinta postausta. Vuoden 2021 suosituimmiksi postauksiksi nousi monta vanhaa suosittua kirjoitusta, mutta tähän postaukseen poimin vain vuonna 2021 julkaistuja postauksia. Suosikeiden joukossa oli mm. vinkkejä terveellisen elämän kalenteroimiseen, reseptejä chia-siemenherkkuihin, tietoa lukemisen terveysvaikutuksista ja terveyden edistämisen maisteriopinnoista sekä asiaa säännöllisestä ateriarytmistä.

Jos kiinnostut jostakin postauksesta, klikkaa ihmeessä lukemaan lisää!

Vuosi 2022, täältä tullaan! Luvassa on tietysti paljon blogikirjoituksia, mutta myös Instagram– sekä podcast-sisältöä. En malta odottaa! ❤

Terveellistä ajanhallintaa.

1. Vinkkejä kalenterin täyttämiseen – terveellistä ajanhallintaa!

Vuoden 2021 luetuimmaksi postaukseksi nousi kirjoitus terveellisen elämän kalenteroimisesta! Postauksessa tarjosin vinkkejä siihen, miten kalenteria voi hyötykäyttää terveellisten elämäntapojen edistämisessä. Kerroin kirjoituksessa myös omat parhaat ja toimivimmat vinkkini esimerkiksi unen kirjaamiseen, työn, opiskelun ja vapaa-ajan erottamiseen sekä kuukautisten seuraamiseen. Postaus oli toteutettu yhteistyössä Pikku paperin kanssa ❤ Pääset lukemaan postauksen klikkaamalla tästä.

Herkku chia-siemenistä.

2. 2 x herkku chia-siemenistä

Vuoden toiseksi suosituimmassa postauksessa jaoin kaksi herkullista chia-siemenreseptiä. Mielestäni tämän postauksen kuvitus onnistui erityisen hyvin, ja kuvia oli myös ihana ottaa! Toinen chia-siemenresepteistä on ihanan vadelmainen, toinen puolestaan saa makunsa mangosta ja banaanista. Postauksen pääset lukemaan klikkaamalla tästä.

Lukeminen edistää terveyttä.

3. Lukeminen edistää terveyttä!

Pronssisijalle vuonna 2021 ylsi postaus lukemisen terveysvaikutuksista. Yksi minunkin lemppareista! Postauksessa kerron, millä eri tavoilla lukeminen voi edistää terveyttä. Se mm. ehkäisee stressiä ja rentouttaa, kasvattaa empatiakykyämme sekä tasoittaa sosioekonomisia eroja. Aika mahtava harrastus siis! ❤ Postauksen pääset lukemaan tästä linkistä klikkaamalla.

Terveyden edistämisen maisteriopinnot.

4. Terveyden edistämisen maisteriopinnot: Kevään kurssivalinnat ja lukujärjestys

Neljänneksi vuonna 2021 sijoittui postaus terveyden edistämisen maisteriopinnoista. Postauksessa raotan kalenterini sivuja ja kerron, millaisia kursseja opiskelin keväällä 2021. Nyt nuo ajat vaikuttavat jo kaukaisilta, kun kirjoitan omaa graduani. Mikäli olet kiinnostunut terveyden edistämisen opintojen kursseista tai opintorakenteesta, tämä postaus on sulle! Postauksen pääset lukemaan tästä.

Säännöllinen ateriarytmi.

5. Jaksamisen muistilista: #2 Säännöllinen ateriarytmi

Viidennelle sijalle ylsi yksi osa Jaksamisen muistilista -postaussarjaa. Toteutin vuonna 2021 postaussarjan, jossa hyödynsin multimediallisesti blogiani ja Instagram-kanavaani kertoakseni jaksamisesta terveellisten elämäntapojen näkökulmasta. Tarjosin neliosaisessa postaussarjassa vinkkejä parempaan jaksamiseen unen, ravitsemuksen, liikunnan ja työhyvinvoinnin näkökulmasta. Postaussarjaan liittyi myös Instagramissa tapahtuvia jaksamisvisoja palkintoineen, Instagram-livelähetyksiä asiantuntijavieraineen sekä erilaisia tietoiskuja. Postaussarjaa oli upeaa toteuttaa! Jos kiinnostuit, Jaksamisen muistilistan kaikki postaukset pääset lukemaan täältä.

Viidennelle sijalle yltäneen, säännöllisestä ateriarytmistä kertovan postauksen pääset lukemaan klikkaamalla tästä.

Kivaa uutta vuotta!

Terveydellä, Saara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *