Saara

saara.nara@gmail.com

Saara Närä, 25, TTM

Mä olen Saara – terveysbloggaaja, sisällöntuottaja, terveysviestinnän asiantuntija ja terveystieteiden maisteri. Olen positiivinen terveyden edistäjä!

Tällä hetkellä asun Kuopiossa ja toimin sisällöntuotannon yrittäjänä: tuotan asiakkailleni somesisältöjä ja -strategioita, kirjoitan verkkosivujuttuja sekä toteutan kokonaisia podcast-tuotantoja. Lisäksi tuotan terveyssisältöjä omiin kanaviini: blogiini, Instagramiini sekä podcastiini. Yrittäjänä myös koulutan, luennoin ja vedän erilaisia työpajoja sosiaaliseen mediaan ja terveyteen liittyen.

Arjessani vaalin terveellisiä elämäntapoja ja terveydestä kumpuavaa elämäniloa ja energiaa. Arvostan tutkittua terveystietoa niin täällä blogissani, kuin osana omaa arkeanikin. Olen seikkailunhaluinen ja hymyileväinen tyyppi.

Terveydellä, Saara -blogi on väylä toteuttaa intohimoani terveyden edistämiseen sekä sisällön tuottamiseen. Blogissani käsittelen terveysteemoja aina tutkitun tiedon pohjalta. Ydinsanomani on, että terveellisten elämäntapojen ei tarvitse olla vaikeita juttuja. Kirjoitan myös terveysviestinnästä, terveyden roolista somessa, terveystieteiden opiskelusta sekä muista elämän mukanaan tuomista ajatuksista.

Tervetuloa Terveydellä, Saara -mediaan!