saara - positiivinen terveyden edistäjä

Moikka! Mä olen Saara – terveysviestinnän asiantuntija, terveystieteiden maisteri, sisällöntuottaja ja yrittäjä. Olen positiivinen terveyden edistäjä!

Tällä hetkellä asun Kuopiossa, mutta työskentelen yrittäjänä välillä ympäri maailmaa, erityisesti Italiassa. Tuotan asiakkailleni somesisältöjä ja -strategioita, kirjoitan artikkeleita sekä toteutan kokonaisia podcast-tuotantoja. Lisäksi tuotan terveyssisältöjä omiin kanaviini: blogiini, Instagramiini sekä podcastiini.

Yrittäjänä myös koulutan, luennoin ja vedän erilaisia työpajoja terveysviestintään sekä hyvinvointiin ja jaksamiseen liittyen. Rakkain osa työtäni on jokavuotinen hyvinvointiretriitti Italiaan, jota järjestän kollegani Lauran kanssa.

Arjessani vaalin terveellisiä elämäntapoja ja terveydestä kumpuavaa elämäniloa ja energiaa. Arvostan tutkittua terveystietoa niin täällä blogissani, kuin osana omaa arkeanikin. Olen seikkailunhaluinen ja hymyileväinen tyyppi.

mikä on terveydellä, saara -media?

Terveydellä, Saara -media on väylä toteuttaa kahta intohimoani: terveyden edistämistä sekä monikanavaista sisällöntuotantoa. Terveydellä, Saara -sivustolla, sosiaalisessa mediassa ja podcastissa käsittelen terveysteemoja aina tutkitun tiedon pohjalta. Ydinsanomani on, että terveellisten elämäntapojen ei tarvitse olla vaikeita juttuja, ja ne ovat mahdollisia ihan jokaiselle.

Mediassani raotan myös verhoa yrittäjän monipuoliseen elämään, Italia-rakkauteeni, terveysviestinnän kiemuroihin, terveystieteiden opintoihin ja työllistymiseen sekä muihin elämän mukanaan tuomiin ajatuksiin.

Lämpimästi tervetuloa Terveydellä, Saara -mediaan!

AIEMPIA ASIAKKAITANI

ota yhteyttä

liity terveydellä saara -sisäpiiriin!

Liittymällä Terveydellä, Saara -sisäpiiriin saat itsellesi kaksi ilmaista luentotallennetta:

1. Jaksamisen muistilista hyvinvoivaan ja omannäköiseen arkeen

2. Asiantuntijana somessa

Sisäpiiriläisenä sinulle on myös luvassa tietoa tapahtumista, retriiteistä ja luennoista ensimmäisten joukossa, sekä vinkkejä asiantuntijaviestintään ja hyvinvointiin.