Uudet verkkosivut nyt avattu!

Mulla on teille ilouutisia! Koko syksyn kestänyt projekti on nyt tullut päätökseensä ja mä saan nyt ylpeästi avata mun uudet verkkosivut! Vanha blogimuotoinen sivustoni on kokenut perusteellisen muodonmuutoksen, ja se on nyt paljon käyttäjäystävällisempi, nopeampi ja helppokäyttöisempi. Tutustu ihmeessä uuteen sivustoon rauhassa: löydä etusivun kategoriapalleroiden alta helposti tiettyyn aihepiiriin liittyvät postaukset, liity uutiskirjeen tilauslistalleni ja ihaile etenkin tietokoneen selainversiossa näkyviä brändielementtejä! ’

Vaikka verkkosivuni ovat uudistuneet, löytyvät ne silti vanhasta ja tutusta osoitteestaan, eli www.terveydellasaara.fi!

Uudet verkkosivut avattu.

Täydellinen mahdollisuus

Minulla oli ollut jo pitkään mielen päällä remontoida blogipohjainen sivustoni uudenlaiseksi, ennen kaikkea tukemaan kasvavaa yritystoimintaani. Päässäni kummittelivat unelmieni verkkosivut, mutta taitoa niiden toteuttamiseen minulla ei ollut. Tänä syksynä minua käveli vastaan täydellinen mahdollisuus, kun kohtasimme verkkosivuni toteuttaneen Riikan kanssa. Riikka etsi opinnäytetyölleen aihetta ja toimeksiantajaa, ja minä etsin itselleni verkkosivujen toteuttajaa. Tarpeemme kohtasivat ja päätimme, että Riikka toteuttaa minulle täysin uudet verkkosivut opinnäytetyönään. Olen siis tänä syksynä toiminut oman graduprojektini ohella myös markkinoinnin AMK-opinnäytetyön ohjaajana!

Sivustoni on alusta asti rakentanut ja toteuttanut Riikka Partanen. Kävimme Riikan kanssa aluksi läpi toiveitani ja ideoitani, jonka jälkeen Riikka ryhtyi hommiin. Lähetin Riikalle projektin alussa luonnokseni mun unelmien verkkosivuista. Nyt lopputuloksena on täysin tuota luonnosta vastaava sivusto. On upeaa, että mulla on nyt unelmieni verkkosivut! ❤

Terveydellä, Saara.

Mitä uusi sivusto sinulle tarjoaa?

Syksyn projekti oli pitkä, ja se vaati joustamista meiltä kummaltakin. Projekti on kuitenkin nyt saatettu päätökseen, ja lopputulos seisoo silmienne edessä! Uusi verkkosivusto tarjoaa minulle paljon mahdollisuuksia ja on myös lukijalle suoraviivaisempi ja helppokäyttöisempi:

  • Vanhan staattisen etusivun sijaan uudella etusivulla näkyy nyt otteet neljästä uusimmasta postauksesta. Vanhalla sivustolla blogipostaukset olivat hölmösti pinottuna päällekkäin, eikä postauksia voinut selata helposti. Uusi etusivu mahdollistaa postausten selailun vaivattomasti. Voit klikata juuri sitä postausta, joka sinua kiinnostaa, ja lukea siten aiheesta lisää! Enää kukaan ei jää etusivulle jumiin.
  • Etusivulta löytyy myös kategoriapallerot, joiden kautta pääset tutustumaan postauksiini aihepiireittäin. Kun klikkaat vaikkapa ”Opinnot”-palleroa, pääset lukemaan kaikki terveyden edistämisen opintoja käsittelevät postaukset.
  • Etusivulla on myös uutiskirjeen tilauslomake. Uutiskirjeeni ei vielä tällä hetkellä ole aktiivinen, mutta toivon, että tilaat sen jo nyt. Ryhdyn pian lähettelemään sinulle kivaa postia, jossa kerron esimerkiksi uusimmista postauksista ja podijaksoista! Ihan sivuston alalaidasta löydät yhteydenottolomakkeen, jonka kautta minua voi pyytää vaikkapa luennoitsijaksi järjestämääsi tilaisuuteen.
  • Sivuston vasemmassa ylälaidassa on valikko, jonka kautta pääset tutustumaan minuun, tarjoamiini palveluihin ja tulevaisuudessa myös verkkokauppaani. Oikeasta ylälaidasta löydät somekuvakkeet, joiden kautta pääset helposti esimerkiksi kuuntelemaan podcastiani.
  • Jos et vielä huomannut, ihan kaikki vanhat postaukseni siis ovat yhä saatavilla, vaikka blogi onkin muuttunut! Nyt vain löydät postaukset entistä helpommin kategorioiden ja sivustorakenteen vuoksi.

Koska verkkosivuprojekti oli pitkä, sen valmistumista on syytä juhlia. Minä ja verkkosivujeni rakentaja Riikka pidämme verkkosivujen julkkarilivelähetyksen Instagram-tililläni torstaina 16.12. klo 18:00 alkaen. Tuu mukaan rentoon livelähetykseen vaikkapa kertomaan postaustoiveitasi!

Toivottavasti tykkäätte uusista verkkosivuista! Mä tykkään ainakin. Saa laittaa palautetta ja kehitysehdotuksia!

Terveydellä, Saara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *