Lataa itsellesi kaksi hyödyllistä työkirjaa!

Heippa ihanat! Olen kaikessa hiljaisuudessa työskennellyt Terveydellä, Saara -sisäpiirin ja kahden ihanan työkirjan parissa, ja nyt pääsen vihdoin julkistamaan ne teille! Terveydellä, Saara -sisäpiiri on oma yhteisöni, jonka pidän ajan tasalla siitä, mitä Terveydellä, Saara -mediassa tapahtuu. Sisäpiiriläisenä saat myös ensimmäisenä tiedon tulevista tapahtumista, koulutuksista ja tarjouksista.

Liittymällä Terveydellä, Saara -sisäpiiriin saat nyt itsellesi yhden sijaan kaksi hyödyllistä työkirjaa:

  • Jaksamisen muistilista -työkirja auttaa sinua pohtimaan omia voimavarojasi ja lisäämään jaksamista arkeesi työkirjan lempeillä tehtävillä. (klikkaa lataamaan työkirja tästä!)
  • Instagram-työkirja terveysalan ammattilaisille auttaa sinua kehittämään Instagram-tilistäsi ammattimaisen ja trendikkään sekä auttaa sinua tekemään terveysaiheisesta viestinnästäsi kiinnostavaa. (klikkaa lataamaan työkirja tästä!)

Seuraavaksi kerron vähän lisää työkirjoista!

Jaksamisen muistilista -työkirjan avulla pääset pohtimaan omia voimavarojasi ja kehittämään parempaa jaksamista terveellisten elämäntapojen avulla. Työkirjassa on mukana tietoiskuja esimerkiksi unesta, liikunnasta, stressistä ja palautumisesta, sekä runsaasti erilaisia tehtäviä, jotka auttavat sinua voimaan paremmin. Työkirjassa pääset pohtimaan omia palauttavia asioitasi, huomioimaan liikuntaa lempeästi ja monipuolisesti sekä pitämään kirjaa yöunistasi.

Pääset tehtäviin käsiksi lataamalla työkirjan tämän linkin takaa!

Instagram-työkirja terveysalan ammattilaisille sukeltaa jaksamisesta täysin erilaiseen maailmaan. Mikäli olet terveysalan ammattilainen tai opiskelemassa sellaiseksi, tämä työkirja on ennen kaikkea sinulle! Työkirjassa pääset kehittämään omaa Instagram-viestintääsi trendikkääksi sekä moderniksi osaksi omaa työtäsi. Pääset tutustumaan Instagramin eri ominaisuuksiin, päivittämään biosi tekstin sekä suunnittelemaan tulevia sisältöjäsi. Opetan työkirjassa myös, miten voit hyödyntää työtäsi tai opiskelujasi loputtomana sisältöideoiden lähteenä!

Pääset lataamaan työkirjan tästä linkistä klikkaamalla!

Toivottavasti hyppäät mukaan sisäpiiriin – nähdään siellä!

Terveydellä, Saara

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hyvinvointiretriitti Italian Materaan 16.-23.10.2023

Hyvinvointiretriitti Italian Materaan 16.-23.10.2023

Suosittu Italian hyvinvointiretriittimme on taas täällä! Viikon mittaisella hyvinvointiretriitillä upeaan ja historialliseen Italian Materaan pysähdymme oman jaksamisemme ja hyvinvointimme äärelle ja mm. vaellamme yhdessä Materan upeissa...

lue lisää
Mitä varusteita avantouintiin tarvitsee?

Mitä varusteita avantouintiin tarvitsee?

Uikkarit, pyyhe ja pipo – tarvitseeko avantouintia harrastaakseen mitään muuta? Ei välttämättä, mutta etenkin pidemmät pulahdukset muuttuvat edes hieman mukavammiksi, jos panostaa muutaman kymmenen euroa avantouintivarusteisiin. Tässä...

lue lisää