VIESTINTÄKOULUTUKSET JA -WEBINAARIT

Koulutan eri alojen asiantuntijoita ja asiantuntijaorganisaatioita paremmiksi viestijöiksi sosiaalisessa mediassa. Olen positiivinen, visuaalinen, innostava ja kokenut kouluttaja. 

 • Instagramin aakkoset: Koulutuskokonaisuus, jossa perehdytään Instagramiin, sen ominaisuuksiin, sisällöntuotantoon ja henkilöbrändiin ammattilaisen näkökulmasta.
 • Podcastin tuottamisen aakkoset: Koulutuskokonaisuus, jossa käydään läpi oman asiantuntijapodcastin tuottaminen askel askeleelta.
 • Brändäämisen aakkoset: Koulutuksessa perehdytään asiantuntijan tai asiantuntijaorganisaation brändin rakentamiseen ja tehdään tehtäviä oman brändin kirkastamiseksi.
 • Canvan aakkoset: Koulutuksessa harjoitellaan graafisen ohjelman Canvan käyttöä ja sen trendikästä hyödyntämistä esimerkiksi yritys- tai asiantuntijaviestinnässä.
"Todella kivasti jäsennetty koulutus, jossa käsiteltiin mielenkiintoisia teemoja. Visuaaliseti kaunis esitys, jota oli helppo seurata. Visuaalisuus sai myös mielenkiinnon heräämään ja pysymään läpi koulutuksen. Saara on lämminhenkisen ja ystävällisen oloinen kouluttaja, joka otti hyvin kuulijat huomioon osallistamalla heitä sopivasti."
Brändikoulutuksen osallistuja

sisällöntuotanto someen ja verkkoon

Olen idearikas ja visuaalinen sisällöntuottaja, kirjoittaja ja sisältöjen suunnittelija. Tarjoan monipuolista ja laadukasta sisällöntuotantoa terveyden ja hyvinvoinnin teemojen ympäriltä.

Kirjoitustyylini on sujuvaa ja värikästä sekä kieliopiltaan virheetöntä. Terveysalan osaamiseni ja koulutustaustani mahdollistaa etenkin terveysaiheisten sisältöjen laadukkaan tuotannon.

Sosiaalisen median sisällöt (kuvat, videot, graafiset toteutukset, postaussarjat), verkkosivutekstit ja artikkelit, podcast-tuotannot sekä kaupalliset yhteistyöt.

"Olen tehnyt Saaran kanssa yhteistyötä jo useamman kerran. Yhteistyöpostaukset ovat olleet kauniita ja laadukkaita, ja Saara on hoitanut yhteistyöhön liittyvät asiat todella ammattimaisesti. Saaran kanssa yhteistyöstä sopiminen on helppoa ja vaivatonta. Tekisin Saaran kanssa yhteistyötä myös tulevaisuudessa."

PODCAST-TUOTANTO

Toteutan kokonaisia podcast-tuotantoja suunnittelusta äänitykseen, editointiin ja julkaisuun saakka. Erityisosaamistani ovat terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät tuotannot.

Tuotantoon sisältyy:

 • Podcastin suunnittelutyö ja käsikirjoittaminen yhdessä asiakkaan kanssa
 • Podcast-jaksojen äänittäminen ja tarvittava laitteisto
 • Jaksojen editointi, introt ja musiikit
 • Jaksojen julkaisu eri kuuntelukanaviin
 • Podcastin visuaalinen ilme


Kuuntele tuottamiani podcasteja:

"Pakko vielä kehua, kuinka helppoa Saaran kanssa oli jutella podcast-jaksossa! Tämä oli ehdottomasti yksi parhaimmista podcast-kokemuksista tähän saakka."

somestrategiat

Luon asiantuntijoille ja asiantuntijaorganisaatioille somestrategioita, jotka auttavat kirkastamaan someviestinnän timantiksi.

Somestrategia sisältää viestinnän sisältöteemojen kirkastamisen, strategisen viestintäsuunnitelman, konkreettisia sisältöideoita, sisältöjen suunnittelupohjat tulevalle vuodelle sekä suunnitelman profiilin visuaaliseen ilmeeseen. 

"Yhteistyön aikana ilmapiiri oli avoin ja ehdotuksiini suhtauduttiin myönteisesti. Yhteistyöstä syntyneet teokset olivat laadukkaita ja huolellisesti tehtyjä, juuri sellaisia, mistä olimme sopineet. Yhteistyön aikana välittyi asiantuntevuus ja se, että Saara tekee työtään koko sydämestä!"

INSTAGRAMIN AAKKOSET -VERKKOKURSSI

Instagramin aakkoset asiantuntijoille -verkkokurssi on joka kevät järjestettävä kokonaisuus, jossa opit paremmaksi, trendikkäämmäksi ja omaa asiantuntijuuttasi hyödyntäväksi viestijäksi sosiaalisessa mediassa.

Seuraavasta kurssitoteutuksesta kerron ajantasaista tietoa Instagram-tililläni seka sähköpostilistallani. Ota kanavat haltuun! 

“Kurssi ylitti odotukseni, kiitos Saaran erittäin ammattitaitoisen valmennuksen! Olen ollut äärimmäisen tyytyväinen kurssiin ja onnellinen, että päätin panostaa tähän yrittäjyyteen liittyvään osa-alueeseen perusteellisesti.”

Hyvinvointipalvelut

hyvinvointiluennot ja -työpajat

Minusta saat positiivisen, visuaalisen ja inspiroivan terveysluennoitsijan yrityksellesi, organisaatiollesi, oppilaitoksellesi, seurallesi, työyhteisöllesi, projektillesi tai hankkeellesi. Myös etäluennot ja erilaiset työpajat onnistuvat.

Koulutukseltani olen terveystieteiden maisteri (TtM) ja erityisesti jaksaminen, palautuminen ja lempeät elämäntavat ovat aiheina sydäntäni lähellä. 

Luennoinut olen esimerkiksi seuraavista aiheista: 

 • Jaksaminen, palautuminen ja stressinhallinta
 • Lempeät elämäntavat 
 • Opiskelijoiden jaksaminen
 • Yksinäisyyden vaikutus terveyteen 

"Erittäin ajatuksia herättävä workshoppi ja jotenkin pisti todella miettimään omaa jaksamista. Tehtävät olivat myös mielenkiintosia. Saaralla on innostava ja mukava tapa kertoa asioita."
Hyvinvointityöpajan osallistuja
Opiskelija

HYVINVOINTIRETRIITIT ITALIAN MATERAAN

Järjestän vuosittain hyvinvointiretriitin upeaan Italian Materaan kollegani Laura Maijalan kanssa. 

Viikon mittaisella hyvinvointiretriitillä upeaan ja historialliseen Italian Materaan pysähdymme oman jaksamisemme ja hyvinvointimme äärelle ja mm. vaellamme yhdessä Materan upeissa maisemissa.

Tutustumme myös ruokaan monesta eri näkökulmasta: kurkistamme italialaiseen ruokakulttuuriin ja opimme uutta intuitiivisesta syömisestä ja ruokasuhteesta.

"Hyvinvointiretriitti oli kaivattu pakohetki arjesta. Oli aikaa ajatella ja keskittyä olemiseen sekä itseen. Aktiviteetit olivat jopa parempia ja kokonaisvaltaisempia mitä odotin. Aivan mieletön kokemus ja ihana meidän porukka!"
Retriitin osallistuja
Syksy 2022

KAUPALLISET YHTEISTYÖT SOSIAALISESSA MEDIASSA

Olen idearikas ja visuaalinen sisällöntuottaja, kirjoittaja ja terveys- ja hyvinvointisisältöjen suunnittelija. Olen vastuullinen vaikuttaja, koulutukseltani TtM. 

Toteutan aktiivisesti terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä kaupallisia yhteistöitä sosiaalisen median kanavissani sekä blogissani. 

Tärkeintä minulle on toteuttaa jokainen yhteistyö ja projekti huolellisesti ja kauniisti. Ota rohkeasti yhteyttä!

KUKA OLEN?

Mä olen Saara, terveysviestinnän asiantuntija, terveystieteiden maisteri (TtM), sisällöntuottaja ja yrittäjä. Olen positiivinen terveyden edistäjä, jonka ydinsanoma on, että terveys voi olla myös lempeää. Terveelliset elämäntavat eivät ole vaikeita juttuja, ja ne kuuluvat ihan jokaiselle.

Työllistän itseni yrittäjänä terveysviestinnän ja hyvinvoinnin parissa. Voit tutustua minuun ja tarjoamiini palveluihin lisää alta!

Ota yhteyttä

AIEMPIA ASIAKKAITANI