Ilon ja inspiraation ilta yrittäjille ja yrittäjämielisille

Ilon ja inspiraation ilta on rento pikkujoulutapahtuma kaikille yrittäjille ja yrittäjämielisille! Ohjelmassa on ruokaa, juomaa, verkostoitumista, pikakampauksia ja inspiroivia luentoja. Me yrittäjätkin ansaitsemme omat pikkujoulut! 💛 Tapahtuma järjestetään Liikunnanilon olohuoneen tiloissa Vantaalla lauantaina 12.11. klo 16:00 alkaen!

Mitä, missä, milloin, hinta?

Mukana tapahtumassa inspiroivia huippupuhujia!

LAURA MÄNTYNEN (@laurrenna): Bosswoman-asenteestaan tunnettu yrittäjyysvalmentaja, joka auttaa naisia tuotteistamaan omaa osaamistaan tulovirroiksi – rakkaudella.

NOORA VERRONEN (@kaikkisomesta): Modernin markkinoinnin ammattilainen ja kokenut sosiaalisen median ja vaikuttajamarkkinoinnin pioneeri.

Tutustu tapahtumaillan ohjelmaan!

Ilmoittaudu mukaan – paikkoja enää rajatusti!

Ilmoittaudu mukaan syksyn inspiroivimpaan yrittäjäiltaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: liikunnanilonolohuone(a)gmail.com. Kannattaa toimia heti, sillä paikkoja tapahtumaan on enää hyvin rajatusti. Maksu tapahtuu paikan päällä tapahtumassa, tai halutessasi laskulla.

Toivottavasti nähdään kanssasi marraskuussa! 💛

Terveydellä, Saara

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hyvinvointiretriitti Italian Materaan 16.-23.10.2023

Hyvinvointiretriitti Italian Materaan 16.-23.10.2023

Suosittu Italian hyvinvointiretriittimme on taas täällä! Viikon mittaisella hyvinvointiretriitillä upeaan ja historialliseen Italian Materaan pysähdymme oman jaksamisemme ja hyvinvointimme äärelle ja mm. vaellamme yhdessä Materan upeissa...

lue lisää
Mitä varusteita avantouintiin tarvitsee?

Mitä varusteita avantouintiin tarvitsee?

Uikkarit, pyyhe ja pipo – tarvitseeko avantouintia harrastaakseen mitään muuta? Ei välttämättä, mutta etenkin pidemmät pulahdukset muuttuvat edes hieman mukavammiksi, jos panostaa muutaman kymmenen euroa avantouintivarusteisiin. Tässä...

lue lisää